Een dashboardpagina delen

Een relevant en compleet Dashboard vergt een duidelijke visie en wat tijd om de instellingen te verfijnen. Maar het is heel gemakkelijk om het met collega’s te delen, zodat zij kunnen profiteren van dezelfde gegevens en grafieken.

Een pagina delen
Delen ongedaan maken

 

Een pagina delen

1. Ga naar de Dashboard-pagina in het Rapportage-menu (of via de Dashboard-tegel op de homepagina).

            

 

2. Bekijk de pagina die u wilt delen met de knoppen in de voettekst.

 

3. Ga vervolgens naar de rechterbovenhoek om op de 3 stippen te klikken en het contextmenu te openen. Klik vervolgens op Deel deze pagina.

 

4. In dit nieuwe vak zoekt en vinkt u de vakjes aan van de gebruikers met wie u deze pagina wilt delen en valideert u door op Opslaan te klikken.

 

5. Er verschijnt een groen bevestigingsbericht in de voettekst.
De betrokken gebruiker zal een nieuwe pagina zien toegevoegd aan zijn bestaande (onaangeroerde) pagina's, waarvan hij de timing zal kunnen aanpassen, maar niets qua configuratie.

 

Delen ongedaan maken

1. Ga naar de Dashboard-pagina in het Rapportage-menu (of via de Dashboard-tegel op de homepagina).

            

 

2. Bekijk de gedeelde pagina waarvan u het delen wilt wijzigen.

 

3. Ga vervolgens naar de rechterbovenhoek om op de 3 stippen te klikken en het contextmenu te openen. Klik vervolgens op Deel deze pagina.

 

4. Schakel de knop Show All Shared in om alleen gebruikers te zien die deze pagina delen. Schakel de selectievakjes uit om het delen met de gebruiker(s) te stoppen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie